Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De liefdesdeal
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 19 3 13 2 0 1 0

De liefdesdeal

36

Rank 4 Gelezen 41 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 47 Favoriet 1 Recensies 12
Feelgood   Topics 0

De liefdesdeal van Lydian Coppus is een humoristisch feelgoodverhaal met een flinke dosis spice.
Als zijn zus hem onverwacht opzadelt met haar puppy, zit Casper met een probleem. Over twee dagen vertrekt hij naar New York om voor zijn belangrijkste klant een miljoenendeal te sluiten. De enige vrouw die hem kan helpen is de eigenzinnige eigenaresse van een dierenwinkel. Linde is alles wat hij níét zoekt in een vrouw, en toch krijgt hij haar niet uit zijn hoofd.
Linde bekijkt geamuseerd de geagiteerde man die in een strak maatpak in haar winkel staat. Hij weet zich duidelijk geen raad met de schattige puppy die hij bij zich heeft. Ze ziet wel dat onder dat pak een zeer aantrekkelijke man schuilgaat.
De aantrekkingskracht knettert tussen de twee tegenpolen. Toch houdt Casper zich vast aan zijn stugge overtuiging dat een relatie niets meer is dan een zakelijke transactie, een aanpak die hij gewend is als fiscalist op de Zuidas. Kan Linde hem overtuigen dat liefde zoveel meer is? Of neemt ze genoegen met het spannende aanbod dat Casper haar doet?

+


Genre
Feelgood
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
09 maart 2023
Laatste editie
09 maart 2023
ISBN
9789021039954


Boekinformatie wijzigen


Recensies (12)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De liefdesdeal

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.