Advertentie

De love code

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Wil jij ook een succesvol leven leiden? Wil je rijkdom, een goede gezondheid, een mooie carrière en/of een gelukkige relatie? Positief denken en wilskracht zijn niet genoeg.

Maar wat dan wel?

Alex Loyd heeft het antwoord gevonden. De diepere oorzaak van elk probleem is stress - dat is wetenschappelijk bewezen. En het enige wat echt helpt tegen stress is liefde. Met de stap-voor-stap-methode van Alex Loyd kun je in 40 dagen leren om in liefde te leven. En dan volgt al het andere vanzelf.
Veel succes met De Love Code!

Alex Loyd studeerde psychologie en natuurgeneeskunde. Hij schreef de internationale bestseller De Healing Code. Toen hij na veertig jaar weer contact had met zijn broer, veranderde zijn leven compleet en dat leidde tot het schrijven van een nieuw boek, dat alle adviesboeken overstijgt: De Love Code.

+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
17 april 2015
Laatste editie
24 maart 2021
ISBN
9789024565948 , 9789024565955 , 9789463621106


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (1)

Keuze van de redactie

Weg met wilskracht!

door: Marjan van Druenen 1 like

Deze, zoals Alex Loyd zelf zegt, baanbrekende methode leert je spirituele en mentale technieken om het streven naar welvaart in je leven te ondersteunen. Loyd beweert dat 97% van de zelfhulpmethoden niet werkt. Hij onderbouwt dit met de stelling dat de meeste zelfhulpmethoden werken volgens een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De love code

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.