Advertentie

De macht van het kwaad

0
Rank 8281 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
Brad en Elaine waren het roerend met elkaar eens: Clark’s Harbor was de ideale plaats om zich voor een jaar te vestigen. Brad zou zijn boek kunnen voltooien en Elaine zou uitgebreid van zon, zee en strand kunnen genieten. Het vissersdorp zag er zó onschuldig, vriendelijk en uitnodigend uit, dat ze eenvoudig de verleiding niet konden weerstaan.

Maar waarom zijn de dorpelingen dan zo ongastvrij en zelfs openlijk vijandig? En hoe komt het dat een geestelijk gestoord jongetje de waanzin die hem beheerst plotseling van zich afschudt als droog zand, om te zien hoe zijn zusje door angstvisioenen wordt geteisterd?

Waarom vallen de vreemdelingen in Clark’s Harbor de een na de ander ten prooi aan een noodlot dat hen op gruwelijke wijze de dood insleurt? En waarom zijn het uitsluitend de vreemdelingen die het slachtoffer worden van het rondwarende kwaad en blijven de oorspronkelijke bewoners van het vissersdorpje op zo raadselachtige wijze gespaard?

Hebben en dorpelingen een duivels verbond gesloten met een bovennatuurlijke macht die de vreemdelingen voor hen uitmoordt? Of is het de wrede oceaan zelf die mensenoffers eist? Wie of wat vergiet het bloed van onschuldigen en is verantwoordelijk voor de doem der doden?
Genre
Fantasy & SF
Aantal pagina’s
200
ISBN
9067562521
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic