De oude wijze boom
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De oude wijze boom

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Een jonge boom voelt zich buitengesloten van andere bomen. Hierdoor is hij vaak aan het piekeren. Door de wijsheid van een oude wijze boom leert de jonge boom zijn bijzondere
eigenschappen te waarderen en ontdekt hij zijn ware zelf. Al doende vindt de jonge boom de vrijheid terug om zich te
ontwikkelen tot een volwassen boom.

Het verhaal begint op een mooie winterdag waarop de auteur een wandeling maakt in een sprookjesachtige omgeving vol met bomen. Wanneer zij gaat luisteren naar het verhaal dat een oude boom haar te vertellen heeft, komen werkelijkheid en fantasie samen. Het verhaal van De oude wijze boom geeft moed om je eigen weg te vinden en hierop te vertrouwen, om hulp te vragen bij je eigen innerlijke processen en om het
leven als een ontwikkelingsproces te zien. De oude wijze boom leert dat niemand zich over het proces zorgen hoeft te maken: je bent immers nooit te oud om te leren en je kunt altijd je eigen keuzes maken!

Monique Ilsink (1960) werkt als Jungiaans analytisch therapeut in haar praktijk te Linschoten. Als fotograaf is ze autodidact. Ze maakt fotografische sfeerbeelden die een droomachtige werkelijkheid oproepen. DE OUDE WIJZE BOOM is haar debuut, waarin zowel haar beelden als haar teksten resoneren met de oeroude wijsheid in onszelf.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
52
Uitgeverij
Elmtree & Waters Publishing
Eerste editie
01 januari 1970
Laatste editie
01 oktober 2021
ISBN
9789079735211 , 9789079735303


Boekinformatie wijzigenReacties op: De oude wijze boom

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken