De plotters
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 18 3 28 2 11 1 2

De plotters

70

Gelezen 72 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 93 Favoriet 1 Recensies 9
Thrillers & Spanning Artikelen 3 Lijsten 1 Spots 3   Topics 0
Het gaat niet om degene die de trekker overhaalt, maar om wie er áchter degene staat die de trekker overhaalt – de plotters, de masterminds in de schaduw.
Als kleine jongen werd Reseng geadopteerd door de misdadiger Oude Wasbeer. Ze woonden in diens bibliotheek, omringd door boeken die niemand ooit las, waar het krioelde van de moordenaars, huurlingen en premiejagers.
Met deze achtergrond is Reseng voorbestemd voor een toekomst als huurmoordenaar. Tot hij de regels breekt. Hij ontmoet een drietal jonge vrouwen: een winkelbediende, haar rolstoelgebonden zus en een loensende obsessieve breister. Zullen deze vrouwen hem bevrijden van zijn lot? Of is Reseng de volgende op de dodenlijst? Wie zal er dan voor zijn katten zorgen? Wie plaatste de bom in zijn toilet? En hoeveel bier moet hij drinken om te zorgen dat hij alles vergeet?
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
25 februari 2020
Laatste editie
25 februari 2020
ISBN
9789044978346 , 9789400511637


Boekinformatie wijzigen


Recensies (9)

Keuze van de redactie
Kees van Duyn Hebban Recensent

Enigszins duister, ongewoon en verrassend

door: Kees van Duyn 6 reacties

De Zuid-Koreaanse auteur Un-Su Kim is een van de meest gezochte schrijvers op internationale boekenmarkten. Zijn bekendheid dankt hij vooral aan zijn in 2010 geschreven literaire thriller De plotters, dat zes jaar later in Frankrijk werd uitgebracht, op de shortlist van de Grand Prix de Literature...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De plotters

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken