Advertentie

De school voor afgeschreven kinderen

116

Rank 447 Gelezen 127 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 197 Favoriet 3 Recensies 4
Literatuur & Romans Lijsten 5 Spots 3   Topics 0

Eerder verschenen als De reünie

Dankzij een studiebeurs kan Kersti naar een prestigieuze kostschool waar de rich and famous hun kinderen heen sturen omdat ze hun ouders in de weg lopen. Daar raakt Kersti bevriend met de populaire Cressida. Als Cressida van een balkon valt – springt? geduwd wordt? – stopt de school de affaire in de doofpot. Schandalen kosten immers geld, en de ouders van deze scholieren willen niet lastiggevallen worden.

Twintig jaar later organiseert de school een reünie en nodigt bestsellerauteur Kersti uit als gastspreker. Kersti grijpt deze kans aan om de waarheid over Cressida’s val te achterhalen. Waarom was Cressida zo geobsedeerd door de geruchten en verhalen over een geheim genootschap op deze school? Waarom kan Kersti dit niet loslaten? En hoeveel is ze bereid op het spel te zetten in haar zoektocht naar antwoorden?

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire thriller
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
06 november 2018
Laatste editie
09 juni 2020
ISBN
9789026144141 , 9789026144158


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (4)

Keuze van de redactie
Marieke Scheers Hebban Recensent

Zoektocht naar de waarheid

door: Marieke Scheers 3 likes ebook

De Canadese schrijfster Joanna Goodman werd in Nederland bekend door haar roman Het huis voor ongewenste meisjes (2019). Daarvoor schreef ze al drie andere romans, onder andere The Finishing School (2017). Deze roman is eerder vertaald uitgegeven als De reünie en nu opnieuw onder de titel De school...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De school voor afgeschreven kinderen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken