De stagiair
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 19 3 48 2 38 1 7

De stagiair

116

Gelezen 125 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 189 Favoriet 3 Recensies 71
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 5   Topics 0   Leesclub
Volgens de 42-jarige hoofdredacteur Katherine is de nieuwe stagiair Lily een typische millennial: verwend, hypercorrect en zelfbewust. Met haar tante als directeur heeft ze het bovendien maar gemakkelijk als nieuwkomer op de redactie. Lily ziet Katherine juist als een wezen uit een ander tijdperk: hiërarchisch, onaardig en denigrerend.

De komst van Lily op de redactie van het Women’s Leadership-magazine verandert alles aan het leven van Katherine. Tot haar eigen ongenoegen raakt ze in de ban van de jonge vrouw, die haar pijnlijk herinnert aan haar eigen ouder worden en vervlogen ambitie. Lily doet poeslief, maar er klopt iets niet. Wanneer Lily toevallig vrienden wordt met háár man en opduikt op borrels met haar vrienden, begint Katherine nerveus te worden. Is zij paranoïde? Of wil Lily haar iets duidelijk maken?

'De stagiair' is een zenuwslopende en messcherpe thriller over giftige rivaliteit en het onbegrip tussen twee vrouwen uit andere generaties.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
Eerste editie
05 juni 2020
Laatste editie
19 oktober 2021
ISBN
9789401611879 , 9789401612067 , 9789401615655


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Salustia
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (71)

Keuze van de redactie
Kees de Bree Auteur

Verloren strijd tegen het ouder worden

door: Kees de Bree 1 like

In het nawoord van haar debuutthriller De stagiair beschrijft de Engelse journaliste Helen Monks Tahar haar worsteling met het ouder worden. Toen zij twintig was, moest ze zich met frisse tegenzin laten welgevallen dat ze tijdens het joggen werd nagefloten en nageroepen door mannen. Ze voelde het...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De stagiair

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken