Advertentie
De tien wensen van Lucy Harte

De tien wensen van Lucy Harte

49
Rank 3091 Gelezen 53 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 59 Favoriet 6 Recensies 3
Literatuur & Romans Spots 5 Top25's 4   Topics 0

Maggie O'Hara weet beter dan wie ook dat je leven in één seconde kan veranderen. Zeventien jaar geleden kreeg zij een tweede kans, toen ze het hart van de veertienjarige Lucy Harte kreeg. Wanneer Maggies hart
vervolgens wordt gebroken, is ze zo ontdaan dat ze niet meer weet hoe ze verder moet. Dan ontvangt ze onverwachts een brief van Lucy's oudere broer. Hij geeft haar Lucy's dagboeken en foto's.
Geïnspireerd door Lucy's levenslust en sprankelende persoonlijkheid besluit Maggie om de hartenwens van het meisje te vervullen. Stap één is het vinden van de jongen die Lucy's hart, háár hart, voor het eerst veroverde.
Dat lijkt niet zo moeilijk te zijn. Maar zijn de toekomstdromen van een meisje genoeg om Maggie weer vertrouwen in zichzelf en in de toekomst te geven?

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Harpercollins
Laatste editie
27 maart 2018
ISBN
9789402700862 , 9789402755091
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Feelgood Café / Niet zo voor de hand liggende boekentips
16 januari 2019 20 reacties
Feelgood Café / De nieuwe feelgoods van maart
05 maart 2018 20 reacties
Feelgood Café / Feelgood in de catalogus: voorjaar 2018
10 januari 2018 19 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (3)

Intens mooi!

door: Kitty van der Panne 1 like
Genoten van de levenslessen die een puber die het leven van een volwassen vrouw betekenis geven. Het verhaal neemt je mee op een mooie reis met serieuze wijsheden en een lach en een traan. Oké! Meerdere tranen.
ebook

Zakdoekjes bij de hand nemen!

door: Hilde Janbroers 1 like
Recensie komt van mijn blog hillybillybeauty.nl Bij dit boek heb ik een traantje gelaten, ik beken. Een roman die mij echt greep vanaf het begin. Ook weet ik zeker dat dit boek, met als onderwerp orgaandonatie, best veel mensen aan het denken kan zetten. Want het belicht een kant van iemand die...

Heerlijk boek

door: Marjon van Uitgelezen 1 like
Een boek dat in eerste instantie een gewone roman lijkt te zijn: Maggie zit dit diep in de put omdat haar echtgenoot haar heeft bedrogen en het op haar werk ook niet loopt. Ze vult haar leegte op met alcohol en alles lijkt uitzichtloos. Tot ze een bericht krijgt van Simon, wiens zus orgaandonor was...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook