Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De troostbibliotheek
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 5 3 2 2 1 1 0

De troostbibliotheek

13

Rank 43 Gelezen 14 Aan het lezen 8 Wil ik lezen 178 Favoriet 0 Recensies 2
Literatuur & Romans   Topics 0

Het leven van Mukesh Patel is sinds de dood van zijn geliefde vrouw in het slop geraakt. Naina was een fervent lezer, een passie die Mukesh nooit deelde. Maar wanneer hij een bibliotheekexemplaar vindt dat ze was vergeten inleveren, begint hij het toch te lezen.

Tiener Aleisha verveelt zich dood tijdens haar vakantiebaantje als bibliotheekmedewerker, tot er op een dag een papiertje uit een boek valt terwijl ze ingeleverde exemplaren incheckt. Het is een lijst met boeken getiteld "Voor het geval je het nodig hebt". Geïntrigeerd en een beetje verveeld, besluit ze om elk boek op de lijst te lezen.

Wanneer Mukesh en Aleisha elkaar ontmoeten in de bibliotheek, geeft Aleisha de leeslijst door in de hoop dat het ook voor hem een reddingsboei zal zijn. Langzaamaan creëren de boeken een band tussen twee eenzame zielen, terwijl fictie hen helpt te ontsnappen aan de pijnlijke realiteit waarmee ze thuis worden geconfronteerd.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
The House of Books
Eerste editie
22 februari 2023
Laatste editie
22 februari 2023
ISBN
9789044365535 , 9789044365542


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De troostbibliotheek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.