Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De zaak van leven of dood

Het is achttien jaar geleden dat Holly, een van de belangrijkste leden van een mysterieuze sekte, met haar baby verdween. True crime-auteur Amanda Bailey denkt haar op het spoor te zijn, en hoopt met deze scoop haar tanende carrière te redden. Als ze gedwongen wordt samen te werken met een collega-journalist, blijkt de waarheid nog veel duisterder en vreemder… en zelfs levensgevaarlijk.

Net als Hallets eerdere bestseller De hoofdrol is dit boek samengesteld uit interviews, e-mails, appjes, een filmscript en fragmenten uit een spionageroman.

Toon details

Recensies (16)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is De zaak van leven of dood het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op De zaak van leven of dood

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.