Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bloemen op zolder

Wanneer haar man bij een tragisch verkeersongeluk om het leven komt, besluit Corrine Dollanganger samen met haar vier kinderen, Chris, Cathy, Carrie en Cory, in het holst van de nacht terug te keren naar haar ouderlijke woning: een riant landgoed in de heuvels van West-Virginia, genaamd Foxworth Hall.
Omdat haar ouders het huwelijk van Corrine altijd hebben verafschuwd, moet zij zich schikken naar hun wensen om zo weer in het testament van haar vader te kunnen worden opgenomen. Maar hij zou dit nooit doen, als hij wist, dat er ook nog vier kinderen uit dit huwelijk waren voortgekomen. Daarom besluit Corrine haar vier kinderen, met medeweten en toestemming van haar eigen moeder, te verbergen op een muffige zolderkamer. De kinderen stemmen in eerste instantie hierin toe, omdat hen verteld wordt dat grootvader Foxworth op sterven ligt en het daarom slechts een kwestie van enkele dagen zou zijn.
Maar de dagen worden weken en de weken worden jaren. Jaren waarin de vier kinderen alle plezier ontzegd wordt. Sterker nog: hun harteloze grootmoeder drilt hen genadeloos, gooit teer in hun haar en ranselt hen af. Het enige dat hen op de been houdt, is de immense liefde en vertrouwen in hun moeder. Totdat ze achter de gruwelijke waarheid komen...
Toon details

Recensies (12)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Bloemen op zolder het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Bloemen op zolder

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.