Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Doodstraf

Palm Beach County, Florida. Rechter Bob Gibbs is berucht vanwege de hoge straffen die hij uitdeelt, ongeacht het vergrijp. Zijn bijnaam is dan ook MAXIMUM BOB en zijn vele 'slachtoffers' kunnen zijn bloed wel drinken. Gibbs' voornaamste tegenspeelster is de aantrekkelijke Kathy Baker van de Reclassering. De rechter ziet wel wat in Kathy, maar die heeft heel wat anders aan haar hoofd. Een paar van haar klanten willen Gibbs een lesje leren. Voor altijd. En dat gaat Kathy nou nèt iets te ver.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Doodstraf het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Doodstraf

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.