Advertentie
Dragman

Dragman

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Artikelen 1   Topics 0

August Crimp leidt een geheim leven: hij houdt ervan om vrouwenkleding te dragen. Wanneer hij een jurk aantrekt kan hij zelfs vliegen. Omdat Crimp zich schaamt, houdt hij zijn identiteit verborgen. Totdat een meisje van een gebouw valt en hij wel moet vliegen om haar te kunnen redden. Daarna is zijn leven niet meer hetzelfde; hij wordt een superheld. Als Dragman gaat hij de strijd aan met hebzucht, het kwaad en zijn eigen onzekerheid – om uiteindelijk zichzelf, zijn huwelijk en de menselijke ziel te redden. Steven Appleby (1956) is illustrator. Zijn strips verschenen onder andere in The Times, The Guardian, The Sunday Telegraph en de Frankfurter Allgemeine Zeitung. Hij woont in Engeland.

Genre
Stripboeken
Realistische strips voor volwassenen
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Uitgeverij Podium b.v.
Laatste editie
01 april 2020
ISBN
9789057592164
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
Koen Driessens Hebban Recensent

De avonturen van Supertransman

door: Koen Driessens 1 like

Een superheldenverhaal in undergroundstijl over jezelf kunnen zijn. Dat is in enkele woorden het lijvige (334 blz.), maar vlot leesbare Dragman, waarin August verkleed als travestiet superkrachten krijgt en het opneemt tegen een zielenopkoper en een moordenaar van dragqueens, crossdressers en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook