Advertentie
Drie dagen

Drie dagen

2
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans Artikelen 2 Lijsten 1   Topics 0

Vincent moet de dag na Hemelvaart voor een kleine ingreep naar de dokter. Zijn vrouw Isabeau is na een woordenwisseling stante pede naar een warm eiland vertrokken met een vriendin en broer Mart is net gaan samenwonen, maar heeft ondertussen een affaire. In de ingenieus gecomponeerde roman,Drie dagen, kruipt Nina Roos drie dagen lang in de hoofden van haar personages. Door middel van telefoongesprekken, regieaanwijzingen en streams of consciousness ontvouwt de binnen en buitenkant van elk personage zich gaandeweg voor de ogen van de lezer. In haar onnavolgbare stijl weet Nina Roos drie volstrekt authentieke personages neer te zetten.

Genre
Literatuur & Romans
Literaire fictie algemeen
Uitgeverij
Uitgeverij De Harmonie B.V.
Laatste editie
08 april 2016
ISBN
9789076174914
+Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 0 4 0 3 1 2 1 1 0

Artikelen over Drie dagen

Hebban Sterrenparade (30)
14 augustus 2016
  Meer artikelen

Andere media

Volkskrant:
AD:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Drie lange dagen

door: Marlon Wissing

Drie personages en drie dagen. Zo zou je het romandebuut Drie dagen van tekenaar en schrijfster Nina Roos in vijf woorden kunnen samenvatten. Roos kruipt diep in de gedachtewereld van haar hoofdpersonen. Dat levert geestige en onnavolgbare streams of conciousness op, maar echte spanning ontbreekt.

...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook