Duistere dreiging

Ik ben gevallen voor een monster. Een man die niet vraagt om wat hij wil – hij neemt het. En nu heeft hij mij genomen. Rowan Miller is niet wie ik dacht dat hij was. Hij is Nero De Luca, de ex-consigliere van een beruchte New Yorkse maffiafamilie. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten, heeft hij tegen me gelogen. Als ik terugga naar Darkwater Hollow, teken ik mijn eigen doodvonnis. Maar blijven betekent dat ik mezelf onderdompel in de gevaarlijke onderwereld van New York. Een wereld waar ik totaal niet op voorbereid ben. Ik zou Nero moeten haten om zijn verraad. En een deel van me doet dat ook. Maar hoe dieper ik in zijn wereld word getrokken, hoe meer ik besef dat niet alle duisternis even donker is. Nu zit ik gevangen tussen twee werelden en twee versies van de man die ik dacht te kennen. Kan ik Nero vertrouwen om me te beschermen tegen nog grotere gevaren? Of is mijn enige kans op overleving ontsnappen uit zijn ijzeren greep en wegrennen? Duistere dreiging is het tweede deel in het Fallen God-duet. Het verhaal van Nero en Blake begint in deel 1, Brandende begeerte.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Duistere dreiging het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Duistere dreiging