Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Duizend duivels
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 16 3 6 2 0 1 0

Duizend duivels

27

Gelezen 28 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 42 Favoriet 1 Recensies 2
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 1   Topics 0

Een bizarre moord is de sleutel tot een levensgevaarlijke samenzwering in het naoorlogse Dresden Twee jaar na de vuurstorm die het historische centrum van Dresden verwoestte, is de stad in de ban van een ijzingwekkend koude winter. De overlevenden van de bombardementen proberen op alle mogelijke manieren te overleven en weeskinderen zwerven in bendes door de straten. Rechercheur Max Heller wordt opgeroepen naar de plek van een brute moord. Een Russische officier is neergestoken, en naast diens bevroren lichaam ligt een tas met daarin het afgezaagde hoofd van een andere man.
Is er een seriemoordenaar actief? Of heeft de Rus misschien zelf iemand vermoord? Max Heller gaat op onderzoek uit, maar wordt snel tegengewerkt door hoge officieren van beide kampen. Hellers zoektocht brengt hem op het spoor van corruptie en moord in de hoogste kringen van Dresden.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Inspecteur Max Heller (2)
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Cargo
Eerste editie
28 mei 2020
Laatste editie
29 mei 2020
ISBN
9789403187907 , 9789403188508


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Carola
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Duizend duivels

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken