Advertentie
Dwergwerpen

Dwergwerpen

2
Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 16 Favoriet 2 Recensies 1
Literatuur & Romans Newsroom 2   Topics 0

Dwergwerpen geeft een onthullende kijk achter de schermen van de Nederlandse televisiewereld: de haat en nijd op de werkvloer, de tomeloze geldingsdrang van omroepbestuurders, het egoïsme van tv-presentatoren en de altijd op winst beluste commerciële mediabedrijven. De lezer maakt kennis met door roeien en ruiten gaande producenten, volkomen uitgebluste regisseurs en grenzeloos ambitieuze zenderdirecteuren. In dit doldwaze Hilversumse doolhof probeert hoofdpersoon Monique Hoogeboom haar weg te vinden. Dit boek vertelt het verhaal van Monique, maar vooral van de Nederlandse omroepwereld: een must voor iedereen die daar werkt, daar graag wil werken of zijn kinderen hiervoor wil behoeden.

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
360
Uitgeverij
SchrijversHuis
Laatste editie
08 april 2019
ISBN
9789492908377
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lees verder
Hebban recensie

    VictorDLV Hebban Recensent

‘Waar eindigt realiteit en begint rancune’

door VictorDLV op 10-05-2019

‘Als je naar de presentatie gaat van dat k..boek dan vliegen jullie eruit,’ blafte de minister. De omroepbazen wisten niet hoe snel ze de chauffeurs moesten vragen hun dienstauto’s te keren. 'En die Eljon zelf stuur ik naar huis.' Spannend moment uit het boek? Nee, echt gebeurd. ‘Roman toezichthouder valt verkeerd,’ kopte de Telegraaf

Waar gáát dat boek dan over? Hoofdpersoon Monique komt bij de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook