Advertentie
Een gevaarlijke erfenis

Een gevaarlijke erfenis

0
Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Telegrafiste Lucy Drake is erg bedreven in het decoderen van morsecode, waardoor ze een belangrijke werkneemster is voor het Amerikaanse persbureau de Associated Press. Maar de onverwachte komst van Sir Colin Beckwith bij het rivaliserende Britse Persbureau Reuters verandert alles voor haar. Colin is aantrekkelijk en ongelooflijk charmant, maar ook heel slim, realiseert Lucy zich, als hij haar jarenlange geheim ontdekt.

Maar Lucy is niet de enige met een geheim, ook Colin heeft er een. Dat vertelt hij haar als ze hem op de hoogte brengt van de jarenlange juridische strijd om een rechtmatige erfenis, waarin zij en haar familie verwikkeld zijn. En dan besluiten ze, ondanks dat ze elkaars rivalen zijn, een bondgenootschap aan te gaan. Alleen gaat niet alles zoals ze hadden gehoopt, want al snel blijkt het web van verraad waarin ze zich begeven veel gevaarlijker te zijn dan ze ooit hadden kunnen denken.

Een gevaarlijke erfenis is het eerste deel in de serie Empire State. Verder verschenen:
• Deel 2: Een gewaagde onderneming
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
331
Uitgeverij
Zoeklicht, Uitgeverij 't
Laatste editie
07 januari 2020
ISBN
9789064510595
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic