Advertentie
Een goede nachtrust

Een goede nachtrust

15
Rank 342 Gelezen 17 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 122 Favoriet 2 Recensies 2
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0
‘Een van de dingen die de mens ’s nachts wakker houdt is de drang om in slaap te vallen,’ denkt een man die midden in de nacht wakker ligt. Terwijl hij ligt te woelen, wordt er bij hem ingebroken.

'Een goede nachtrust' vertelt het verhaal van de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een man en de inbreker die zijn huis ’s nachts betreedt. Een humoristische, magisch-realistische roman over slapen en wakker liggen – met de droomlogica van Haruki Murakami en Rob van Essen.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Das Mag Uitgeverij B.V.
Laatste editie
02 januari 2020
ISBN
9789492478870 , 9789493168374 , 9789493168381
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door iggi
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Veel beginnersfouten, helaas

door: Stef Smulders 1 reactie 3 likes
Jammer dat een debuterende auteur door zijn uitgever en (geestelijk of fysiek afwezige?) redacteur zo onvoorbereid voor de leeuwen gegooid wordt. Want wat bevat dit boek een beginnersfouten! Allereerst is er het, toegegeven niet eenvoudige, aspect van het vertelperspectief. De auteur vertelt het...
ebook

Chapeau voor Peter Buurman!

door: boekentip 1 like
‘Een Goede Nachtrust’ is een ontzettend fijn boek wat iedereen als een trein zal uitlezen. Het thema slapen en dromen komt overal, ook in kleine woordgrapjes, terug zonder dat het vervelend wordt. Het is een verhaal met wat absurde trekjes, wat het interessant houdt om door te lezen. De...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook