Advertentie

Een goede spreuk is het halve werk

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Cendrine West heeft haar leven eindelijk een beetje op orde: er ligt een nieuwe baan in het verschiet en Tyler Gates, de sexy sheriff van Westwick Corners, lijkt haar wel te zien zitten. Maar dan wordt ze min of meer door haar tante Pearl gedwongen om mee te komen naar Las Vegas. Een van Pearls vrienden is voortijdig overleden en ze is uit op wraak. Wat haar betreft gaat het gezegde 'What happens in Vegas, stays in Vegas' niet op.

Rocco Racatelli is een aantrekkelijk kopstuk in de casinowereld van Las Vegas, en helaas ook het volgende doelwit van de maffia. Als tante Pearl hem wel erg enthousiast haar magische hulp aanbiedt, escaleert haar Vegas Vendetta-project al snel tot een oorlog tussen maffiabazen. Hoe verder Cen en Pearl doordringen tot de donkerste krochten van de onderwereld, hoe meer lijken zich opstapelen en hoe meer geheimen er aan het licht komen.

Cen moet zo snel mogelijk weg uit Nevada en ze hoeft er alleen maar een moord voor op te lossen, haar grillige tante in bedwang te houden en het tegen de maffia van Las Vegas op te nemen. Een eitje, dus...

Als georganiseerde misdaad in aanraking komt met ongeorganiseerde heksen, maak je borst dan maar nat!
+


Aantal pagina’s
242
Uitgeverij
Dutch Venture Publishing
Eerste editie
30 december 2020
Laatste editie
30 december 2020
ISBN
9789403612645


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Een goede spreuk is het halve werk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.