Advertentie

Een hof voor dieven

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
In EEN HOF VOOR DIEVEN (Een Troon voor Zusters—Boek Twee), wordt het leven van Sophia, 17, volledig op zijn kop gezet als ze wordt verbannen uit de romantische wereld van de aristocratie, en wordt teruggeplaatst in het weeshuis. Deze keer lijken de nonnen haar te willen doden. Maar dat doet haar nog niet zoveel pijn als haar gebroken hart. Zal Sebastian beseffen dat hij een fout heeft gemaakt en voor haar terug komen?

Haar jongere zusje Kate, 15, begint met haar training bij de heks. Ze vindt zichzelf onder haar naderende voorbestemming, leert het zwaard beheersen, verkrijgt meer kracht dat ze ooit voor mogelijk had gehouden—en is vastberaden om haar zus te redden. Ze wordt meegesleurd in een wereld van geweld, strijd en de magie waar ze naar verlangt—de magie die haar ondergang zou kunnen worden.

Er wordt een geheim over de verdwenen ouders van Sophia en Kate onthuld, en niet alles is wat het lijkt voor de zusjes. Het lot zou weleens drastisch kunnen veranderen.
+


Genre
Fantasy & SF
Serie
Een troon voor zusters (2)
Uitgeverij
Morgan Rice
Eerste editie
01 januari 2018
ISBN
1230002413228


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Een hof voor dieven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.