Advertentie

Een ketting van jade

18

Rank 8177 Gelezen 19 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 52 Favoriet 2 Recensies 3
Feelgood Artikelen 1 Spots 1 Top25's 1   Topics 0

'Een ketting van jade' van Kirsty Manning is een verhaal met een gelaagd plot, vol levensechte personages en een allesomvattende liefde.’ - Heather Morris, auteur van 'De tatoeëerder van Auschwitz'
Shanghai, 1939. Als de Joodse vluchtelinge Romy in het huis naast Li komt wonen, zijn de meisjes al snel onafscheidelijk. Maar de Tweede Wereldoorlog verspreidt zich als een olievlek over de wereld, en het lot is de vriendinnen niet welgezind. Melbourne, 2016. Alexandra’s ouders zijn overleden toen zij nog een baby was, en haar grootouders hebben altijd gezwegen over haar moeders afkomst. Nu haar opa op sterven ligt, vertelt hij haar eindelijk meer over het verleden. Dat is het begin van een zoektocht die Alexandra naar Shanghai voert…
Kirsty Manning woont en werkt in Australië. Ze werkte bij een uitgeverij als redacteur en marketeer voor ze samen met haar man een wijnbar begon.
Voor de liefhebbers van Lucinda Riley.

+


Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
432
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
19 november 2019
Laatste editie
19 november 2019
ISBN
9789026146688 , 9789026146695


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (3)

Keuze van de redactie
Gea Smits Hebban Recensent

Veerkracht en vriendschap in Shanghai

door: Gea Smits

Kirsty Manning is afkomstig uit Australië. Ze werkte bij een uitgeverij onder meer als redacteur en schreef artikelen over reizen en lifestyle. Een ketting van jade is haar tweede roman en de eerste die in het Nederlands (evenals het Hebreeuws) is vertaald.

De historische roman speelt zich af in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een ketting van jade

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.