Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een lokaal vol liefde

Na alles wat er gebeurd is ziet Mandy er als een berg tegenop terug te keren naar het Maascollege. De keuze van Tim is het gesprek van de dag en Mandy is bang dat haar geheim uitkomt: niemand mag weten wat er die avond tijdens het gala voorgevallen is.
Om even te ontsnappen aan alle hectiek besluit ze samen met haar beste vriendin Nicole Londen onveilig te maken. Daar loopt ze een bekende tegen het lijf en komt ze in een situatie terecht die zelfs niet door haar vertrouwde voor- en nadelenlijstje gered kan worden. Mandy ziet in dat ze een moeilijke beslissing moet maken die grote gevolgen kan hebben voor haar carrière. Durft ze te kiezen voor wat ze echt wil? Of blijft ze op het veilige pad?
Dit is het laatste deel (3) in de serie Liefdeslessen

Toon details

Recensies (11)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Een lokaal vol liefde het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.

Reageren op Een lokaal vol liefde

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.