Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een spoor van inkt

De bundel ‘Een Spoor van Inkt en andere verhalen’ bevat drie verhalen in verschillende genres over verlies, verlangens, mysterie en avontuur.

Na een traumatisch ongeluk heeft Louane het moeilijk om haar leven terug op het goede spoor te krijgen. Om te beschermen wat haar lief is, zal ze met haar neef Axel moeten tonen wat ze waard is.

Sterre vertelt over haar verlangen naar een oprechte vriendschap, terwijl er in de duinen een mysterieus spoor te ontraadselen valt.

Een onschuldig lijkend cadeautje stelt drie vrienden zwaar op de proef. Zijn ook zij gedoemd om elkaars spoor kwijt te raken?

Hoe zullen deze tieners dit doorstaan?

Kortom, een verhalenbundel die de jeugd van 10 tot 100+ kan boeien.

Muriel Verhulst (Antwerpen, 1966) verzon als kind al graag verhaaltjes en krabbelde er tekeningen bij. Toen ze zelf kinderen kreeg, schreef ze voor hen avonturenverhalen die meegroeiden met hun leeftijd.

Deze verhalenbundel is haar eerste publicatie bij Books & Butterflies, een tweede bundel ‘De Valk en de Bloem en andere verhalen’, volgt nog.

In oktober zal haar ‘Monsterjagers’ verschijnen in de reeks Vlaamse Filmpjes.

Toon details

Recensies (5)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Een spoor van inkt het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Een spoor van inkt

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.