Advertentie
1001004002073373

Eerlijk duurt te lang

0
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Waarom lopen sommige golfers met konijnenkeutels op zak? Welk geheim droeg de atlete Stella Walsh jarenlang met zich mee en wat dacht de Tunesische keeper Chokri al-Ouaer toen hij zichzelf opzettelijk in het gezicht sneed tijdens de finale van de Afrikaanse Champions League? Voor het plegen van welk misdrijf kreeg Piet Schrijvers ooit een fortuin aangeboden? 

De antwoorden op deze vragen staan beschreven in Eerlijk duurt te lang, dat in zijn geheel is gewijd aan het fenomeen vals spel. Aan de hand van vijf categorieën gaan de schrijvers op zoek naar de meest spraakmakende, hilarische en ook schrijnende voorbeelden van foul play in de geschiedenis van de sport.

Eerlijk duurt te lang is enerzijds een ode aan de sporter die met creatieve middelen zijn gebrek aan kracht en snelheid probeert te compenseren, en anderzijds een aanklacht tegen de toegenomen macht van het geld in de sport.

Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
203
Uitgeverij
Uitgeverij Pepijn B.V.
Laatste editie
01 november 2003
ISBN
9789080757424
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic