Advertentie

Eerste reserve

29

Gelezen 27 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 37 Favoriet 0 Recensies 17
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 12   Topics 0   Leesclub

Een rustig, overzichtelijk leven in een dorp waar het draait om vis, kerk en voetbal. Simon van Wijk is er tevreden mee, ook al had hij vroeger andere plannen. Maar dan keert na zestien jaar zijn jeugdliefde Neva terug naar het besloten vissersdorp. Haar komst zet zijn eenvoudige leven op zijn kop. Ook het dorp raakt ontregeld door haar aanwezigheid en geeft stukje bij beetje de geheimen prijs die het zo lang heeft weten te bewaren. Waarom nam de rivier het leven van een jonge voetballer? Wie verraadde in de oorlog zijn grote liefde? Met elke nieuwe ontdekking storten de fundamenten van Simons leven een voor een in. Een leven dat niet het zijne is.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
212
Uitgeverij
Uitgeverij ZL7
Eerste editie
18 juni 2018
Laatste editie
18 juni 2018
ISBN
9789082841602
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (17)

Keuze van de redactie
Eeke Hebban Recensent

Krachtig en overtuigend literair debuut over dorpsgeheimen

door: Eeke

Plaats van handeling: Veendijk, geboortedorp van hoofdpersoon Simon van Wijk, getrouwd, vader van een puberzoon en werkzaam als visfileerder. Zijn leven bestaat uit werken, vis, kerk, en voetbal. Al sinds zijn jeugd droomt hij ervan om te gaan reizen en zijn saaie geboortedorp te verlaten, maar dat...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Eerste reserve

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken