Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Eindelijk Spanje!

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Eindelijk Spanje!

Wie droomt er niet van een langdurig verblijf in het buitenland? Op haar bijna-veertigste besluit Addi Munten (1976) haar droom werkelijkheid te laten worden. Samen met haar man Raymond en hun twee kleine kinderen vertrekt zij voor een half jaar naar de Spaanse oostkust. In haar openhartige verslag van dit avontuur volgen wij Addi op de voet: van de jarenlang gekoesterde vertrekwens naar de beslissing om te gaan, van de moeilijke gesprekken op het werk tot de spannende medeling aan de familie, van de aankomst vol onzekerheid tot het weemoedige afscheid van Spanje. Kan het huis in Breda ondertussen verhuurd worden? Moet haar dochter echt naar een Spaanse school? Hoe maak je in het buitenland vrienden en leer je de taal? En hoe gaat het met het gezin na terugkomst in Nederland? Op al die vragen geeft Addi een onderhoudend antwoord en ze voorziet de lezer daarbij van praktische tips. Aan iedereen die weg wil, zegt Addi Munten: doen!
+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
148
Laatste editie
20 juli 2021
ISBN
9789090348308


Boekinformatie wijzigenReacties op: Eindelijk Spanje!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken