Advertentie
9789462106727

... en eeuwig

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0

Cyril Bonin neemt ons nog een laatste keer mee in dit mooie liefdesverhaal. De gevolgen van een epidemie die geliefden (jong en oud) laat verstenen, zijn niet te overzien! Parijs. In het heden. Er zijn drie jaar verstreken sinds het opduiken van amorostasia. De ziekte blijft zich overal ter wereld verspreiden. Paranoia viert hoogtij en de bevolking is doodsbang door het uitblijven van resultaten. Een man, bijgenaamd ‘de maniak met de schaar’, valt vrouwen aan die de armband met het rode hart dragen, het teken dat ze hun partner hebben doen verstenen. De beweging van de Nobody’s, ontstaan op het Internet, draagt op niet meer buiten te komen en alles van op afstand te doen. Bij de komende verkiezingen lijkt een nederlaag voor de regering, die niet in staat lijkt de ziekte uit te roeien, onafwendbaar. De peilingen wijzen in de richting van de Beweging Voor het Geloof, onder leiding van Farkas, die voor een terugkeer naar een morele orde pleit… In deze gespannen sfeer ondergaan Olga Politoff en haar partner, Kiran Narayanan, de enige twee versteenden die weer tot leven zijn gekomen, een reeks testen om een vaccin te vinden voor de epidemie. Voor Olga en Kiran telt vooral het weer opnemen van hun normale leven na hun amorostasia. Kiran trekt bij Olga in en al snel ontstaan er spanningen in de relatie… 

Genre
Stripboeken
Aantal pagina’s
120
Uitgeverij
Ballon Media
Laatste editie
29 mei 2019
ISBN
9789462106727
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Koen Driessens Hebban Recensent

Net geen hoogtepunt

door Koen Driessens op 25-06-2019

Het slotstuk van deze graphic novel-trilogie betekent ook het einde van de vreemde epidemie die de wereld enkele jaren liefdeloos maakte, maar verwacht in dit laatste deel geen verklaring voor de ziekte die verliefden letterlijk deed verstijven, of voor hun plotse genezing: Amorostasia is geen stripreeks voor rationele geesten. Aan liefde en lust is dan ook niets redelijks.

Even recapituleren. In...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook