Advertentie

Energie van de Geest Het vergeten geheim van een vitaal geloof

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 2
Non-fictie   Topics 0
De grote woorden van het christelijk geloof blijven problematisch. We zijn verlost, maar echt vrij leven is een ander verhaal. We gaan voor onderlinge gemeenschap, maar je verbinden met elkaar, hoe doe je dat? We strekken ons uit naar heling, heiliging en vervulling, maar de realiteit blijft ons inhalen.
In energie van de Geest laat Philip Troost zien hoe deze kloof tussen ideaal en werkelijkheid geen bron van frustratie hoeft te zijn maar een boeiend avontuur kan worden, vol beweging, groei en vitaliteit.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
272
ISBN
9789043531276
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door iggi
Rapporteer deze bijdrage

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

een interessant studieboek

door: ria 1 like
“Energie van de Geest” van Philip Troost Een boek waar je ook energie in moet stoppen! Het boek begint met informatie over wat energie is en welke invloed dat op je lichaam heeft. Zelf vind ik hoofdstuk 5 erg interessant: “Geest en genezing.” Want in onze levenswijze zijn we er op...

verrassend

door: antoinettedumoulin 2 likes
Philip Troost heeft een nieuw boek geschreven, ‘Energie van de Geest.’ Het vergeten geheim van een vitaal geloof. In acht hoofdstukken verbindt hij energie en Geest met verschillende thema’s. Te denken valt aan energie als gegeven, energiebeheer, verlossing, eenheid, genezing, waarheid,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook