Advertentie
Eten zonder zorgen

Eten zonder zorgen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Nooit meer diëten! Wie zich verdiept in gezondheid en voeding verdwaalt al snel in trends, adviezen en hypes. Dit boek biedt een complete no-nonsense formule voor een gezonde voeding en leefstijl. Met tips om je ecologische footprint te verkleinen.

Uitgangspunt is dat alles met elkaar samenhangt: lichaam en geest, voeding en beweging, gedachten en emoties, slaap en ontspanning, plezier en relaties. 'Eten zonder zorgen' biedt een concreet, haalbaar en optimistisch stappenplan om alle facetten van je leven gezonder te maken.

- complete no-nonsense formule voor een gezonde eet- en leefwijze
- concrete en haalbare doelen met adviezen, recepten en oefeningen
- tips om je ecologische footprint te verkleinen

Meer actuele informatie en artikelen: etenzonderzorgen.nl

Marcel Boer volgde een opleiding in landbouw en veeteelt en werkte onder meer als marketingmanager bij een biologisch voedingsmiddelenbedrijf. Hij was de drijvende kracht achter de ontwikkeling en marketing van veel nieuwe succesvolle voedingsmiddelen.

nooit meer diëten, gezond leven, normaal eten, zonder fanatiek sporten, natuurlijk afvallen, gezonde voeding, gezonde leefstijl, gezond eten, gezond koken, recepten, oefeningen, dieetboeken, afvallen, voedingshypes, het nieuwe eten, superfood, paleo, gluteenvrij, koolhydraatarm,low carb, voedingsleer
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
KNNV Uitgeverij
Laatste editie
22 november 2019
ISBN
9789050117197
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic