Advertentie

Fantasy - Gentasia Awards

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

De Gentasia Award bundels zijn het resultaat van een grote wedstrijd voor verbeeldingsliteratuur die in 2014 door uitgeverij Annibo werd georganiseerd voor Vlaamse en Nederlandse auteurs. Uit meer dan 260 inzendingen werden de beste verhalen geselecteerd, die we in zes bundels aan de lezers voorstellen. Verscheidene auteurs hebben al ruimschoots hun sporen verdiend, voor enkele is het hun eerste publicatie. Maar allen weten ze op een talentvolle manier de lezer te verrassen en te boeien. Een aantal auteurs bewandelen min of meer de ‘traditionele’ paden van de fantasy literatuur of parodiëren bekende vertellingen, anderen kleuren buiten de lijntjes en lokken ons mee naar nieuwe werelden en avonturen in een andere soort ‘realiteit’.

In deze bundel: De melodie van Ide en Elom Bianca Nederlof Kletskaas Joris Denoo Het verjaardagspartijtje van Kadavo Joyce van Dijk De drakenprinses Karlien Van Houtte De ratten van Hamelen Kathleen Verbiest Mijn betovergrootmoeder Killian McNeil Ogen van groen Koen Smet Duimelijntje snoeit de rozen Margot Eppink Hart Nielse Hofmans Iris is een engeltje Nienke Pool Het Dino-eiland Nina Ruder Zevenstipje is bang Pen Stewart Dikke Hans leert vliegen Peter den Haring Prinsesje Blablibla Renate Kerkhofs De dromenvervuller Rita Goyens De tulpenbol Sacha van Amersfoort De jongen in het donker Sylvie Derous

+


Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Verhalenbundels
Aantal pagina’s
166
Uitgeverij
Annibo
Eerste editie
07 mei 2015
Laatste editie
07 mei 2015
ISBN
9789082179071


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Fantasy - Gentasia Awards

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken