Advertentie

Frank Derricks vakantie om nooit te vergeten

21

Gelezen 22 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 0 Recensies 2
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0

Een heerlijk boek voor alle fans van de honderdjarige man en Hendrik Groen. In Frank Derricks vakantie om nooit te vergeten gaat onze krasse tachtiger naar LA!

Frank is 82, en blijkbaar is hij dus oud. Dat vindt hij zelf nog wel meevallen. Oké, alles piept en kraakt, hij slaapt maar een paar uur per nacht, en het duurt even voor hij 's morgens op gang komt. Maar hij voelt zich verder gewoon zichzelf.

Dus als hij een telefoontje krijgt van zijn dochter Beth in Amerika met het nieuws dat het allemaal niet zo goed gaat daar, wil hij alles laten vallen en naar haar toe reizen. En zo stapt Frank voor het eerst van zijn leven in een vliegtuig, op weg naar Los Angeles...

Na het succesvolle debuut Het (buiten)gewone leven van Frank Derrick, 81 jaar is dit opnieuw een grappig en ontroerend boek over de antiheld Frank Derrick!

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
28 juni 2016
Laatste editie
12 juli 2016
ISBN
9789026139253 , 9789026139260
Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (2)

Keuze van de redactie
Marloes Auteur

Aantrekkelijk en emotioneel familieverhaal

door: Marloes

Na het (buiten)gewone leven van Frank Derrick, 81 jaar blijkt de inmiddels 82-jarige Frank Derrick nog niet klaar te zijn met zijn leven. Auteur J.B. Morrison geeft het leven van de bejaarde een vervolg in Frank Derricks vakantie om nooit te vergeten. Waar het eerste boek van Morrison het allemaal...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Frank Derricks vakantie om nooit te vergeten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.