Advertentie

Ganymedes 17

6

Gelezen 8 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 3
Fantasy & SF Spots 2   Topics 0

Dit jaarboek voorziet in de algemeen geaccepteerde, evenwichtige staalkaart van het beste dat de Nederlandse fantastische literatuur voortbrengt.

Met trots presenteren we de pennevruchten van (alfabetisch): Annette Akkermans; Sophia Drenth; Bernard Govaert; Johan Klein Haneveld; Paul Harland; Ingmar Heytze; Jorrit de Klerk; Paul van Leeuwenkamp; Remco Meisner; Max Moragie; Hay van den Munckhof; Marcel Ozymantra; Nienke Pool; Frank Roger; Tom Schoonbaert; Robert Smets; Gidion van de Swaluw; Tais Teng en Reinold Widemann

De Rare Boekjes-reeks biedt een springplank voor nieuw of miskend oorspronkelijk Nederlandstalige talent op het gebied van fantastische literatuur en kunst. De publicaties in deze reeks beogen de creativiteit te stimuleren en de geesten maximaal te verruimen. Dit boek is een uitgave in het kader van de Rare Boekjes-reeks van de Stichting Fantastische Vertellingen. Opgericht in 1979, houdt deze stichting zich bezig met het propageren en stimuleren van oorspronkelijk Nederlandstalige fantastische literatuur en kunst.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Uitgeverij
Stichting Fantastische Vertellingen
Eerste editie
11 augustus 2017
Laatste editie
11 augustus 2017
ISBN
9789078499398


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ganymedes 17

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken