Ganymedes 25

Remco Meisner Beck Palmas Jorrit de Klerk ...
Dit jaarboek voorziet in de algemeen geaccepteerde, evenwichtige staalkaart van wat de Nederlandstalige fantastische literatuur voortbrengt.

Met trots maken wij bekend dat in dit jaarboek bijdragen zijn opgenomen van (in alfabetische volgorde):

Finn Audenaert, Ruben De Baerdemaeker, Timo Dageraad, Eveline van Dienst, Guido Eekhaut, Roelof Goudriaan, Ruuf de Jong, Jorrit de Klerk, Jan J.B. Kuipers, Paul van Leeuwenkamp, Ludo Maas, Remco Meisner, Max Moragie, Miriam Ootjers, Beck Palmas, Frank Roger, Laura Scheepers, Karel Smolders, Oscar Tops, Laura Weterings en Charles van Wettum.

Rare Boekjes-reeks
Via de Rare Boekjes-reeks biedt de Stichting Fantastische Vertellingen een springplank voor nieuw of miskend oorspronkelijk Nederlandstalig talent op het gebied van fantastische literatuur en kunst. De publicaties in deze reeks beogen de creativiteit te stimuleren en de geesten maximaal te verruimen.
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Ganymedes 25 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Ganymedes 25