Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Geen weg meer terug
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 7 4 5 3 3 2 0 1 0

Geen weg meer terug

15

Gelezen 15 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 16 Favoriet 1 Recensies 9
Literatuur & Romans   Topics 0
Anne is een prachtige vrouw, verloofd en zwanger. Het leven lacht haar toe. Maar als ze niet meer voldoet aan de eisen van haar omgeving, valt ze door de mand. Ze wordt gedwongen om een andere weg te kiezen, maar is dat de juiste?
In dit boek volgen we Anna in haar drang naar perfectie. Hoe ze steeds verder in de problemen komt en gedwongen wordt om het anders aan te pakken. Een verhaal waar falen noodzakelijk is en kwetsbaar zijn loont.

Het verhaal is deels gebaseerd op de ervaringen van auteur Roos Hanemaaijer. Daarnaast is het geheel aangevuld met verhalen van lotgenoten.

Roos is moeder van twee dochters, getrouwd en woont in een klein dorp. Ze hoopt met het verhaal van Anne dat andere moeders erkenning en herkenning voelen in hun strijd tegen onrealistische eisen van hun omgeving.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire fictie algemeen
Aantal pagina’s
250
Uitgeverij
Droomvallei Uitgeverij
Eerste editie
01 april 2020
Laatste editie
29 april 2020
ISBN
9789492844675


Boekinformatie wijzigen


Recensies (9)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Geen weg meer terug

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.