Advertentie

Geheimen in het duister

80

Gelezen 132 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 35 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0

Alice is een onopvallende tiener van zestien met een duister verleden. Iedereen weet dat haar moeder haar stiefvader heeft vermoord toen ze even oud was als Alice, en dat ze nu in een psychiatrische inrichting zit. Haar omgeving, ook haar eigen grootouders, vraagt zich af of Alice dezelfde bezetenheid heeft als haar moeder. Wanneer Alice de leukste jongen van de klas, Craig Harrison, meeneemt naar haar eindexamenfeest, is ze dolgelukkig. Maar wat een mooie avond leek te worden draait uit op een nachtmerrie, en Alice is bang dat ze geworden is wat iedereen vreesde. Alice wordt naar haar tante gestuurd om weer tot haarzelf te komen, en op een dag neemt haar tante haar mee naar de inrichting van haar moeder. Daar wordt de waarheid over Alice’ duistere verleden op dramatische wijze duidelijk.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy , Thrillers & Spanning
Griezel- en spookverhalen, horror
Serie
Geheimen (2)
Vertaald door
Parma van Loon
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
24 mei 2008
Laatste editie
15 december 2020
ISBN
9789032511166 , 9789032511173 , 9789026155369


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (0)

Keuze van de redactie

Spanning zonder ‘thrill’

door: Diana Wienholds 1 like
Virginia Cleo Andrews groeide op in Portsmouth, Virginia. Ze was als kind al dol op boeken. Door een ongelukkige val op haar vijftiende en een mislukte operatie werd zij afhankelijk van een rolstoel. Haar grote droom: op het toneel staan, kon, mede door het feit dat ze ook nog eens artritis kreeg,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Geheimen in het duister

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.