Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Geheimen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 5 3 7 2 1 1 0

Geheimen

15

Gelezen 15 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 20 Favoriet 1 Recensies 1
Literatuur & Romans Artikelen 2 Lijsten 1   Topics 0

Pietro en Teresa hebben een stormachtige relatie. Na de zoveelste ruzie komt Teresa met een idee. ‘Vertel me iets wat je nog nooit aan iemand hebt durven vertellen,’ zegt ze tegen Pietro. ‘Deel je gruwelijkste geheim, en dan deel ik dat van mij. Zo zijn we voor altijd met elkaar verbonden.’ Kort daarna gaan ze uit elkaar en Teresa vertrekt naar het buitenland. Tot zover ‘voor altijd’, denkt Pietro.

Een tijd later wordt hij verliefd op Nadia, met wie hij een relatie krijgt. Een paar dagen voor hun bruiloft duikt Teresa plotseling weer op, en Pietro is doodsbenauwd dat ze zijn geheim zal verklappen en daarmee zijn hele leven zal verwoesten. Vanaf dat moment begint zijn geheim hem te achtervolgen. Telkens als Pietro zich op een kruispunt in zijn leven bevindt, is Teresa daar. Of is hij het die haar steeds opzoekt? En zal zij alles wat hij zo zorgvuldig heeft opgebouwd – zijn relatie, zijn carrière, zijn imago – met één onthulling in duigen doen vallen?

Na Strikken en Geintje onderzoekt Domenico Starnone in dit derde deel van zijn informele drieluik de ondoorgrondelijke, vaak destructieve relaties tussen man en vrouw, echtelieden en minnaars – op geheel eigen, speelse doch doordachte wijze.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Atlas Contact
Eerste editie
17 augustus 2021
Laatste editie
24 augustus 2021
ISBN
9789025471606 , 9789025471613


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Geheimen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken