Advertentie
Sharma

Gezinsleven

9
Rank 5595 Gelezen 10 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans Artikelen 2   Topics 0

De achtjarige Ajay brengt zijn dagen spelend door in de straten van Delhi, samen met zijn grotere broer Birju. Wanneer de familie India achterlaat voor een nieuw bestaan in Amerika, verwacht Ajay een wereld van kauwgom en jetpacks. Maar in dit beloofde land van grote rijkdom en duizelingwekkende, technologische mogelijkheden wordt Ajay met wantrouwen en vijandigheid bejegend en hij moet op zijn populaire, zelfverzekerde broer vertrouwen om hem te beschermen tegen de pestkoppen uit zijn klas. Birju is de hoop van de familie, zeker wanneer hij wordt toegelaten tot een gerenommeerde school in de Bronx. Dan maakt een vreselijk ongeluk een einde aan hun gedeelde droom en de familie versplintert. Vader raakt aan de drank, moeder wordt steeds wispelturiger, en Ajay zoekt zijn toevlucht in boeken. Deze duister-komische maar ook zeer liefdevolle roman, verteld vanuit het perspectief van de jongste zoon Ajay, toont de strijd, de woede en het schuldgevoel van een gezin in een poging om bij elkaar te blijven.

Genre
Literatuur & Romans
Oorspronkelijke titel
Family life
Vertaald door
Otto Biersma
Uitgeverij
Uitgeverij De Bezige Bij b.v.
Laatste editie
11 juni 2014
ISBN
9789025381325 , 9780393350609
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Kabbelde wat voort

door: jolie 1 like
Niet mis wat het gezin mee heeft gemaakt. het boek opzich was wel aardig... het kabbelde wat voort ... Op het eind werd er een grote sprong gemaakt... In het nawoord wordt ook door hem geschreven dat hij erg lang over het boek heeft gedaan... Had ook het gevoel dat het op het laatst wat afgeraffeld...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook