Advertentie

Glazen vleugels

174

Rank 236 Gelezen 191 Aan het lezen 11 Wil ik lezen 307 Favoriet 3 Recensies 6
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Spots 4   Topics 0
Zaterdag 14 oktober. De afdeling hartbewaking in het Rigs-ziekenhuis van Kopenhagen. Een verpleegkundige vult een injectiespuit met een overdosis medicatie en loopt de kamer binnen van een oudere patiënt.

Zes dagen eerder. Een bezorger maakt zijn rondje door het centrum van Kopenhagen en doet een macabere vondst: het naakte lichaam van een dode vrouw ligt in een fontein in een van de hoofdstraten van de stad. Symmetrische snijwonden zijn zichtbaar op haar hele lichaam – ze lijkt te zijn doodgebloed.

Rechercheur Jeppe Kørner krijgt de zaak toegewezen. Het onderzoek leidt hem en zijn team naar het hart van het zorgsysteem. Een wereld waar vuile ambitie en corruptie een grotere plaats innemen dan empathie en medemenselijkheid. En intussen tikken de uren weg tot de volgende moord…
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Literaire thriller
Serie
Jeppe Kørner & Anette Werner (3)
Vertaald door
Corry van Bree
Aantal pagina’s
367
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
07 april 2020
Laatste editie
07 april 2020
ISBN
9789400509870 , 9789044977042


Boekinformatie wijzigen
3 keer bewerkt, laatste bewerking door Greet Braem
Rapporteer deze bijdrage

Advertentie

Recensies (6)

Keuze van de redactie
Joop Liefaard Hebban Recensent

Als ambitie belangrijker wordt dan empathie

door: Joop Liefaard

Katrine Engberg (1975) is een Deense choreografe, actrice, danseres en schrijfster, die in 2016 met de thriller De krokodilvogel het speurdersduo Jeppe Körner en Anette Werner introduceerde. Hoewel Glazen vleugels het derde boek in de serie is, wordt het in Nederland uitgegeven als deel twee...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Glazen vleugels

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.