Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Half leven
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 20 4 22 3 8 2 3 1 0

Half leven

53

Gelezen 59 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 129 Favoriet 7 Recensies 19
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 2   Topics 0   Leesclub

Een vrouw die in de keuken gerechten vult met verlangens en verdriet. Een dochter die in brieven aftelt tot het weerzien van haar geliefde. Een kleindochter die in essays een taal geeft aan de onherbergzaamheid van familieverbanden.

Half leven onderzoekt hoe het is je te verhouden als moeder, dochter, grootmoeder, echtgenote, weduwe, geliefde, vrouw. De vrouwen reflecteren op zichzelf en hun wereld, maar vooral houden ze elkaar een spiegel voor, terwijl hun levens bewegen, botsen en verstrengelen.

Op zintuiglijke wijze voert Aya Sabi vervlogen en verdrukte herinneringen op, van ontheemding en vervreemding, van Marokko tot de Lage Landen. Een familiekroniek over hoe pijn blijft zingen, generaties openbreekt en verbindt. Over hoe thuis soms de warmte is die een mens afgeeft, maar ook de kilte is die een mens mee kan brengen.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
305
Uitgeverij
Das Mag Uitgeverij B.V.
Eerste editie
26 augustus 2022
Laatste editie
26 augustus 2022
ISBN
9789493168442 , 9789493248601


Boekinformatie wijzigen


Recensies (19)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Half leven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken