Advertentie

Hartsvriendinnen voor altijd

1

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
In deze spetterende roman volgt Susan Oudot vijf vriendinnen op weg naar de veertig. Achttien maanden na haar onvergetelijke trouwdag is Susie in de ban van haar baby. Ondertussen worstelen haar vriendinnen met hun eigen problemen, ervan overtuigd dat er snel een tijd zal aanbreken dat het hun voor de wind zal gaan...

SUSIE verruilt haar kousen en jarretels na de bevalling voor leggings en ruimvallende T-shirts. Al haar aandacht en energie gaat naar haar pasgeboren zoon; en niet iedereen is daar even gelukkig mee.

ANNA komt erachter dat alle leuke mannen al getrouwd zijn. En het lijkt wel of degenen die geen vrouw hebben, per definitie homo zijn, gescheiden met ontstellend veel prohl men óf vrijgezel om een wel heel goede reden... .

JANET probeert al een hele tijd zwanger te worden. Nu haar man Steve met IVF heeft ingestemd,. verwacht ze dat haar problemen voorbij zijn. Maar daar vergist ze zich in...

MANDY is weer vrijgezel en stort zich vol energie in het uitgaansleven. Maar dan gebeurt er iets dat haar in één klap doet beseffen dat ze toch echt niet meer zo jong is.

KAREN lijkt als enige gelukkig - en ziet niet dat er om haar heen bommen op het punt staan te ontploffen. Totdat ze zich plotseling in het centrum van een familiecrisis bevindt...

Liefde, vriendschap, huwelijk, kinderen, affaires en seks: Susan Oud presenteert ons opnieuw een hilarische, intieme kijk op vrouwen in de jaren negentig. Hartsvriendinnen voor altijd is het zelfstandig te lezen vervolg op de succesvolle roman Hartsvriendinnen.
+


Genre
Feelgood
Uitgeverij
The House of Books B.V.
Eerste editie
01 januari 2004
ISBN
9789044311327


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Hartsvriendinnen voor altijd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.