Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Hels verlangen
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 30 4 67 3 49 2 12 1 5
VN:

Hels verlangen

163

Gelezen 190 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 93 Favoriet 8 Recensies 29
Thrillers & Spanning Lijsten 2   Topics 0

Het had aardedonker moeten worden. Er had een gure storm moeten woeden. Tegelijk met het rinkelen van de telefoon had ik ineen moeten krimpen bij een verblindende bliksemschicht met direct erna een krakende donderslag. In plaats daarvan schijnt de zon uitbundig als voorbode van een zomer die de mooiste van de eeuw moet worden, alhoewel het voorjaar nog maar nauwelijks is begonnen. Misschien is het mijn verwarde geest, die het aan de natuur wijdt dat ik onmogelijk de draagwijdte van die onheilstijding kan beseffen. Sophie, een ongeluk?

Op een zonnige dag in maart wordt de ergste nachtmerrie voor een moeder gruwelijke waarheid. Emma Kortelings dochter Sophie belandt na een zwaar verkeersongeluk in een diepe coma. In Emma groeit een allesverzengende haat, die haar immens verdriet luidkeels overstemt. Een helse drang naar totale vernietiging van de man die haar leven verwoest. Intussen strijdt Sophie, zonder dat iemand het merkt, voor haar leven. Of voor haar dood?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Eerste editie
11 oktober 2011
Laatste editie
26 oktober 2011
ISBN
9789045200538 , 9789045202433 , 9789462537033


Boekinformatie wijzigen


Recensies (29)

Keuze van de redactie

Een opvallende, originele thriller

door: Mireille van Tilborg 1 like

Corine Hartman typeert zichzelf in interviews als een schrijfster van regiokrimi's. Ze heeft er bewust voor gekozen om niet de hectiek en anonimiteit van de Randstad als setting voor haar verhalen te gebruiken, maar de rust en ogenschijnlijke vredigheid van het Achterhoekse dorpsleven. Na haar...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Hels verlangen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.