Advertentie

Hersenwerk voor honden

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Hersenwerk voor honden zoveel meer dan een spelletje! neemt je mee in de wondere wereld van Hersenwerk. Hersenwerk is bedoeld voor ontspanning van de hond, als samenspel tussen de hond en zijn mens. Hersenwerk is een leuke activiteit voor jou en je hond. Met wat huishoudelijke materialen of een zelfgemaakt zoekspel kun je samen aan de slag.

Hersenwerk is een leuke activiteit voor jou en je hond. Met wat huishoudelijke materialen of een zelfgemaakt zoekspel kun je samen op de vierkante meter aan de slag. Hersenwerk is bedoeld voor ontspanning, als samenspel tussen de hond en zijn mens. Niets móet, er bestaat geen slim of dom, het gaat niet om scoren. Vanuit de filosofie van Hersenwerk voor honden draait alles om verbinden, samenwerken en de mooie communicatie tussen mens en hond. Hersenwerk voor honden, zoveel meer dan een spelletje! neemt je mee in de wondere wereld van Hersenwerk. Het bevat toegankelijk geschreven theorie en is rijk geïllustreerd met aansprekende foto’s. Er worden negen types honden, op ludieke wijze uitgelicht. Je zult zeker je eigen hond in één van de types herkennen! Inge van Harte is hondengedragsdeskundige, Marleen van Baal is coach voor mens en hond. In 2010 ontwikkelden zij het concept van Hersenwerk voor honden, wat in de afgelopen jaren, zowel nationaal als internationaal, zeer populair is geworden onder hondenbazen.
+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Edicola Publishing/Veltman Distributie
Eerste editie
01 januari 2020
ISBN
9789493160491


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Hersenwerk voor honden

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.