Het Bali kookboek
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 0 2 0 1 0

Het Bali kookboek

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair Artikelen 1   Topics 0
Dit is het eerste kookboek over de authentieke keuken van Bali, geschreven door een op dit Indonesische eiland geboren en getogen chefkok. Voor de samenstelling van dit boek maakte Lonny Gerungan niet alleen gebruik van de recepten van zijn voorouders, maar bezocht hij ook tal van eilandgenoten die hem voorzagen van recepten van bijna vergeten gerechten.
Het Bali Kookboek is meer dan alleen een boek over de keuken van dit eiland. Behalve de ruim 100 recepten van exotische gerechten uit Bali laat dit boek zien hoe nauw eten en geloof in Bali met elkaar verweven zijn. Dagelijks houden de Balinezen tempelceremonies voor de goden en de overleden voorouders, die elk op zich een bijzondere uiting van het kleurrijke en mystieke Hindoe-geloof zijn. Hiervoor bereidt men speciale gerechten, waaraan na het offeren speciale krachten worden toegekend en die als delicatessen worden geserveerd en gegeten.
In dit boek laat Lonny u op een unieke wijze kennismaken met de schoonheid en mystiek van het 'eiland der goden' en toont hij hoe u ook buiten Bali met volle teugen kunt genieten van de gerechten van zijn geboorte-eiland. Laat u meenemen op een avontuurlijke reis door de culinaire cultuur van een van de mooiste plekken op aarde
+


Genre
Culinair
Keuken per land en streek
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Eerste editie
16 oktober 2007
Laatste editie
11 oktober 2007
ISBN
9789059562301


Boekinformatie wijzigenReacties op: Het Bali kookboek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken