Advertentie

Het geroosterde speenvarken en andere managementparabels

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Een goede grap blijft veel beter hangen dan tien argumenten. Waarom dan geen gebruik maken van humoristische parabels of metaforen om overwegingen te illustreren, gedachten te bepalen of beslissingen toe te lichten op managementbijeenkomsten, brainstormsessies en presentaties? Jos Hannen en Kees-Jan van Wees, topmannen van Koninklijke Friesland Foods, doen dat al jaren. Zij verzamelden tijdens hun reizen over de wereld een schat aan amusante en leerzame modern tales, zoals parabels ook wel worden genoemd. Verhalen over carrière maken en toch gelukkig zijn. Over het overwinnen van tegenslag, het maken van keuzes in je leven, het omgaan met cultuurverschillen en over deskundigen en consultants. Verhalen met titels als De adviseur en de kameel, De pijnboom en de rietstengel, The Italian who went to Malta en Het geroosterde speenvarken.

Hannen en Van Wees bundelden de beste parabels uit hun verzameling tot het boek Het geroosterde speenvarken en andere managementparabels. Want ook anderen moeten met de parabels hun relaties, zowel zakelijk als privé, kunnen optimaliseren. En wie wil dat nou niet? Het geroosterde speenvarken en andere managementparabels heeft daarom de potentie een klassieker te worden.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
142
ISBN
9789076940427
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic