Advertentie
9200000108811091

Het grote mysterieboek

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0

Wel eens gehoord over een oude brug is Schotland, waar al tientallen honden zomaar vanaf zijn gesprongen, de afgrond in? Of over een enorme goudschat verstopt in een trein onder de grond? Vliegtuigen, schepen en mensen die zomaar verdwijnen in het niets? Een moordenaar die brieven in codetaal stuurt aan de krant? Dit boek staat vol verhalen over mysterieuze dingen die op deze aardbol gebeuren. Soms eng, soms spannend, soms grappig - maar altijd raadselachtig. Geheimzinnige zaken waar zelfs de knapste koppen geen verklaring voor kunnen bedenken. Weet jij hoe het zit? Of denk je dat je het weet? Dit boek geeft je aanwijzingen, maar geen oplossingen. Want ook de schrijfster van dit boek kan de mysteries niet verklaren. Sommige dingen zullen altijd raadselachtig blijven.

Genre
Junior
Aantal pagina’s
112
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Laatste editie
20 november 2019
ISBN
9789059569492
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Een leuk boek vol mysteries!

door: A van Steeg 1 like
Het grote mysterieboek is een boek die boordevol informatie staat. De auteur legt aan het begin van het boek uit waarom ze dit boek heeft geschreven en de illustraties van Marijke Klompmaker zijn echt een waardevolle toevoeging aan het geheel. In het boek bespreekt Arwen Kleyngeld verschillende...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook