Advertentie

Het huis in Trastevere

2

Rank 5655 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Het Huis in Trastevere:

In Parijs staat John in een park en vraagt zich af wie hij is. Zelfs zijn eigen naam kent hij niet meer. Hij staat voor de grootste uitdaging in zijn leven, het herontdekken van zijn vroegere leven zodat hij zich op de toekomst kan richten. Wanhopig klampt hij zich vast aan de gedachte dat in Rome het antwoord op zijn vragen is te vinden.
Wanneer John van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen, komen zijn vrouw Roos en haar vriendin Julia in actie. Als ware detectives volgen ze met minieme snippers informatie zijn spoor dwars door Europa. Het is een meeslepend, spannend, warm verhaal over mensen die elkaar helpen en levens die uiteindelijk meer met elkaar verweven zijn dan iedereen tevoren inschat. Op onnavolgbare wijze verbindt de auteur de levens van mensen wiens paden elkaar kruisen en toont ons hoe hun levens zich ontrollen.

Cecile Koops:

Cecile Koops schrijft sinds 2018 korte verhalen en gedichten en stond vele keren op een long- of shortlist van schrijfwedstrijden. Zij won de 1e prijs in de Elly blom po√ęziewedstrijd.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
249
Uitgeverij
Ambilicious LLP
Eerste editie
06 november 2020
Laatste editie
06 november 2020
ISBN
9789493210370


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het huis in Trastevere

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.