Het is goed zo

Ons gezin bestaat uit drie personen. Ik had een ander plaatje in mijn hoofd. Drie, misschien wel vier kinderen. Na mislukte ICSI-trajecten bleek ik vervroegd in de overgang. Daarnaast werk ik, afgestudeerd aan de prestigieuze Toneelacademie Maastricht, al vijftien jaar tijdelijk als beveiliger. Ik kan mijn creatieve ei niet kwijt. Maar ik klaag niet hoor. Ik ben dol op ons kind en ik draag financieel bij aan ons gezin. Het is alleen…
‘Wacht even,’ onderbreekt uitgeefster Daniela mijn flaptekst. ‘Wat is het genre? Is het nou fictie of non-fictie?’
Is het nog van deze tijd dat boeken in een hokje moeten passen? Dit genre-fluide boek met interactieve elementen biedt je een unieke leeservaring. Een op eigen ervaring gebaseerde vertelling over het rouwproces na een onvervulde secundaire kinderwens. Een boek vol verleiding, filosofische reflectie en liefde.
En ja, er zit ook seks in.
Toon details

Recensies (2)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Het is goed zo het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.

Reageren op Het is goed zo