Advertentie

Het kan niet altijd zomer zijn

2

Rank 4115 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Wat wil ik? Deze vraag houdt Venna bezig als haar man Daan niet meer tegen haar praat, ze verliefd is op een collega en zenuwen voelt voor alles. Haar sokken opgerold en op kleur gesorteerd in de kledingkast leggen en mediteren moeten haar van de ondergang redden, alleen heeft ze daar als werkende moeder in het echte leven geen tijd voor. Als ze een oplossing heeft bedacht om uit de ratrace te stappen, stuurt Daan haar naar het strand. Alleen. Vindt Venna de moed haar plan door te zetten en haar droom te verwezenlijken?

Het kan niet altijd zomer zijn is een vlot geschreven roman over de zoektocht naar jezelf en luisteren naar je hart. Verfrissend, inspirerend en herkenbaar voor iedereen die worstelt met verwachtingen van de buitenwereld.

Tirza Kingma werkte jaren als marketing- en communicatiemedewerker in het onderwijs. In 2014 nam ze ontslag, ging met haar gezin op wereldreis en ontdekte dat schrijven haar passie is. Het kan niet altijd zomer zijn is haar debuutroman.

www.tirzakingma.nl
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Paris Books
Eerste editie
25 mei 2021
Laatste editie
25 mei 2021
ISBN
9789493191556


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het kan niet altijd zomer zijn

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken