Advertentie

Het levensverhaal van de boom

1
Rank 5741 Gelezen 1 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Dit boek beschrijft het verhaal van één enkele boom. Vanaf het punt dat er een zaadje in de aarde valt tot het moment - meer dan vijf eeuwen later - dat de boom omgevallen op de bosgrond ligt en leven geeft aan varens, mossen en springstaarten... en zijn eigen leven ten einde loopt.

Leef en groei mee met het verhaal van een douglasspar die meer dan vijfhonderd jaar oud werd. De ontwikkeling van deze boom wordt bloemrijk beschreven aan de hand van de wereldgeschiedenis, bekende schrijvers en verschillende takken van de wetenschap. Een ontroerende en leerzame vertelling over alle fases van het leven.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
213
Uitgeverij
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.
ISBN
9789024587582
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Merel Hebban Recensent

Douglasspar houdt systeem in balans

door Merel op 31-12-2019

David Suzuki is een Canadees geneticus en milieu-activist. Hij is medeoprichter van de David Suzuki Foundation, welke als doel heeft om de natuur in Canada te beschermen. Als vertegenwoordiger van de wetenschap ontving hij meerdere prijzen voor het toegankelijk maken van wetenschappelijke kennis voor het grote publiek. Wayne Grady is een Canadees schrijver en vertaler. Hij schreef diverse...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook